BATMAN / KOZLUK - Taşlıdere İlkokulu

Ekm

İnsan ve toplum, kişisel gelişim kategorilerinde eserler yazmış, ''Başarıda Arkadaş Seçimi'' adlı kitabın yazarı olan Metin Özmen okulumuza ziyarette bulunarak öğrencilerimizle güzel vakit geçirdi. İlgisinden dolayı kendisine teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda depremzedeler yararına kermes düzenlendi.

Okul Müdürü İzzet BAYRAM, depremden etkilenen ailelere destek olmak amacıyla kermes düzenlediklerini söyledi.

Öğretmen, öğrenci ve velilerin desteğiyle gerçekleştirilen kermesin tüm gelirleri depremzede ailelere aktarılacağını belirten Bayram, "Amacımız depremden etkilenen vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu göstermek." dedi.

Kermesin yoğun bir katılımla yapıldığını aktaran Bayram, kermese destek verenlere teşekkür etti.

Bir fidan Bir nefes etkinliği kapsamında fidan dikimi yapıldı.

Taşlıdere İlkokulu Müdürü İzzet BAYRAM yaptığı açıklamada, "Özellikle çocuklarımıza, gençlerimize çevre ve doğa bilincini aşılamak için bu gibi faaliyetlerin çok önemli olduğunu belirterek, etkinliğe katılan çocuklarımız belki de bugün toprağa ilk fidanlarını diktiler, ancak bu bilinci daima taşıyacakları için son fidanları olmayacağına ve yaşadıkları yerleri ağaçlandırarak doğanın en yakın dostu kalacaklarına eminim" dedi.

Gezici Kütüphaneye İlgi Büyüktü

Nis

KAHEV(Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı) ve Batman Siirt Mali Müşavirler Odası işbirliği ile okulumuzu renklendirdiler. Bu güzel katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Mrt

3.sınıflarımıza İlkokullarda yetiştirme parogramı (İYEP) için ÖBA sınavı uygulandı

Mrt

Okul idarecimiz: Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğünden gelen yetkililerce "Eğitim Ortamlarında Bağımlılık ile Mücadele İl Eylem Planı" kapsamında okul müdürlerine ve rehberlik öğretmenlerine konu ile ilgili bilgilendirme toplantısına katılmıştır.

Mrt

Öğrencilerimiz tarafından duygu ve düşüncelerini duygu ağacı yapraklarına işlediler.

Şbt

Pandemiden dolayı ara verilen yüz yüze eğitime yeniden başlıyoruz. Öğrencilerimize kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Ock

Koronavirüs (COVID-19) Tedbirleri Kapsamında Okulumuzda bilgilendirme posterleri sınıf kapılarına, okul giriş kapısına ve koridorlara asıldı.