BATMAN / KOZLUK - Taşlıdere İlkokulu

Ara

Okulumuz Batman İli, Kozluk İlçesi'ne bağlı Taşlıdere Köyü'nde bulunmaktadır. İl merkezine uzaklığı 45,İlçe merkezine uzaklığı 45 km  olup gidiş geliş imkanı mevcuttur.  Okulumuzda taşımalı eğitim yapılmaktadır.

Okulumuz 1982 yılında 2 derslikli birleştirilmiş sınıf olarak eğitime açılmıştır. 2003 yılında ek olarak 5 derslik yapılmasıyla 8 yıllık ilköğretim okulu olmuş 265 öğrenci ve 2 taşıma merkezinden gelen öğrencilerle eğitime devam etmiştir. 2005 yılında öğrenci sayısı 460 olmuş 8 köy taşıma ile eğitime devam etmiştir. 2009 yılında yapılan yeni 4 derslikle toplam 12 dersliğe yükselmiştir.

Okulumuz ilkokul ortaokul olarak ikiye ayrılmış olup, şu anda 12 öğretmenle eğitim öğretime devam etmektedir